Het Psychodiagnostisch onderzoek

Een psychodiagnostisch onderzoek gaat je psychologisch welzijn na. Hiermee kan eventueel een diagnose gesteld worden die, indien gewenst, met u wordt meegedeeld.

We starten met een uitgebreid intakegesprek. Aan de hand van dit intake gesprek zal het psychodiagnostisch onderzoek samengesteld worden. Dit zal dus steeds persoonlijk zijn. Het intakegesprek en het samenstellen bedraagt samen €50. Omdat het onderzoek gepersonaliseerd wordt, zullen de gebruikte testen steeds variëren. Daarom kan pas na samenstelling het tarief en de duur van de testen meegedeeld worden. Indien u hiermee akkoord gaat, maken we een afspraak om het onderzoek af te nemen. Hieronder vindt u alvast enkele vaste tarieven.

Nadien wordt er een uitgebreid verslag opgesteld van de testresultaten. Dit bedraagt €45. Er wordt ook een integratief beeld opgesteld. Dit is een schema waarin alle elementen met enige relevantie tot uw problematiek worden afgebeeld in relatie tot elkaar. Er wordt geantwoord op de vraag “Wat beïnvloedt wat?” door middel van de testresultaten en informatie verkregen uit het intakegesprek. Op eerste zicht kan dit redelijk ingewikkeld lijken, daarom wordt dit steeds toegelicht in een adviesgesprek. Het integratief beeld en adviesgesprek bedragen samen €85.