Michelle

Hallo, mijn naam is Michelle Van Dyck. Van opleiding ben ik psychologisch consulent in de klinische psychologie (bachelor in de toegepaste psychologie). Daarnaast heb ik in 2019 mijn therapeutenopleiding familie-en systeemtherapie afgerond. Dit wilt zeggen dat ik mij verder heb gespecialiseerd in het begeleiden van gezinnen en koppels waar er zich moeilijkheden bevinden.

Ook werk ik als sociotherapeut op een gesloten opnameafdeling in een psychiatrisch ziekenhuis. Hierdoor heb ik veel ervaring in het begeleiden van mensen in crisis en persoonlijkheidsproblematieken.

Naast therapeut ben ik ook mama van twee prachtige dochters. Hierdoor heb ik al ervaring mogen opdoen in wat opvoeden inhoudt, wat niet steeds van een leien dakje verloopt. Maar naast die moeilijkheden, zijn er tal van mooie momenten die ik ten volle koester en waar ik steeds met een lach naar kijk.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Heb je het gevoel dat je jezelf niet meer bent? Voel je je verdrietig, angstig, machteloos,…? Heb je het gevoel dat door een situatie je kwetsbare kind meer naar boven is gekomen en niet goed weet hoe je er mee aan de slag moet? Wil je graag wat veerkrachtiger en assertiever in het leven staan?

Laten we dan samen een reis maken, waarbij we de obstakels verkleinen om zo terug van de kleine momenten te genieten.

Samen gaan we de confrontatie aan, maar naast deze problemen/moeilijkheden die je ervaart, zijn er zeker ook nog momenten die goed gaan of die een positieve invloed hebben op jouw functioneren. Ik vind het dan ook belangrijk om te kunnen benoemen wat er nog wel goed gaat in jou als individu of jou rol in het gezin/relatie. Want net in het hebben van relatie –en gezinsproblemen en/of problemen die we in het dagdagelijks leven ervaren, zien we soms de goede dingen niet meer.

Je kan bij mij terecht met de volgende thema’s:
– Relatieproblemen
– Gezinsproblemen (opvoeding, nieuw samengestelde gezinnen, echtscheidingsproblemen)
– Voor individuele therapie (gezonde volwassenen, kwetsbare kind, etc.)
– Depressieve klachten, burn out klachten
– Trauma
– Emotionele problemen
– Angsten
– Stress => Ontspanningsoefeningen worden hierbij meegegeven.
– Nazorg
– Persoonlijkheidsproblematieken

Mensen die aangesloten zijn bij de voorzorg en cm, krijgen een terugbetaling van 10 euro per sessie (Max. 24 sessies).

Geel