JeZZ Consult

JeZZ Consult is een groepspraktijk die psychologische en pedagogische ondersteuning en advies biedt aan kinderen, jongeren en volwassenen. JeZZ staat voor JeZelf Zijn, maar natuurlijk ook voor Yes! Mezelf zijn, geeft me energie en vertrouwen. Jezelf Zijn klinkt namelijk heel vanzelfsprekend, maar het kunnen benoemen waar je goed en minder goed in bent, is dat veel minder. Met een geïntegreerde visie beogen we een gepersonaliseerde en multidisciplinaire aanpak.

Afhankelijk van de specifieke vraag zal bekeken worden welke persoonlijke en individuele zorg op maat wordt aangeboden. Er wordt niet enkel de focus gelegd op de tekortkomingen, maar vooral gezocht naar de sterktes en de mogelijkheden.

Informeren – Inspireren

Voel je je niet goed in je vel?

Zit je met iets? Wacht niet langer, praat erover!

Bij ons kan je terecht voor psychologische en pedagogische begeleiding, onder andere voor begeleiding ADHD en ASS, psychotherapie, remedial teaching, wandeltherapie, coaching, creatieve therapie en psychodiagnostiek (diagnose ASS, ADHD, intelligentie,…). Ook als je psychologische moeilijkheden wil voorkomen kan je bij ons terecht.

Iedereen is uniek! Daarom werken we niet met standaardbehandelingen, maar kijken we steeds naar de persoon.  We passen een waaier aan therapievormen toe. Deze waaier bestaat uit klassieke therapievormen, cognitieve gedragstherapie en creatieve therapie. Samen bekijken we wat voor jou wel en niet werkt. Lijkt al dat praten niets voor jou? Probeer eens creatieve therapie.

Creatieve therapie is zoals het klinkt: op een creatieve manier aan therapie doen. Dit betekent niet per se via de kunsten, maar eerder op een originele manier aan therapie doen. De focus ligt hier niet op praten, maar op voelen en zijn.

Je hebt verschillende vormen van creatieve therapie. Kom uit je hoofd en in je lichaam met bewegings- of wandeltherapie, geef je ervaringen leven met kwast of klei en bekijk ze vanuit een ander perspectief via beeldende therapie,… Er is zo veel mogelijk, laten we het samen ontdekken.

Ontdekken – Ondersteunen