Nathalie

Ik ben Nathalie, ik werk sinds 2004 als ergotherapeute met kinderen, jongeren en volwassenen. Ik heb ervaring in het ziekenhuis op de dienst revalidatie en als leerkracht buitengewoon onderwijs. Dagelijks werk ik als ondersteuner op verschillende scholen in het begeleiden van kinderen met extra noden via het ‘Ondersteuningsnetwerk Kempen’.

Ik heb mijn expertise opgebouwd rond o.a. AD(H)D en ASS.

Mijn therapie is zowel op psycho-motorisch – sociaal-emotioneel als op psychologisch vlak. Dit kan zowel binnen de thuissituatie als op school of op het werk zijn.

Via een open blik gaan we op zoek naar zuurstof, talenten en een heel praktische aanpak om de meest kwetsbaren terug in hun kracht te zetten.

Hoe gaan we te werk?

Tijdens de sessies wordt het snel duidelijk dat jij zelf kapitein bent van je eigen schip. Ik zal eerder fungeren als matroos en je begeleiden. Jij beslist welke koers we varen en ik reik je de tools en praktische handvaten om heel concreet aan het werk te gaan. Dit is op maat.

Dit kan via hulpmiddelen – aanpassingen – tips&tricks  of via psychologische ondersteuning.

Een concreet voorbeeld: ik leer je concrete organisatietechnieken aan om je vergeetachtigheid – afleidbaarheid en moeilijkheden met tijd te compenseren.

Tijdens ons eerste gesprek filteren we uit welke noden je momenteel hebt. Op het einde van de intake kunnen we bepalen wat de begeleiding voor jou kan betekenen. Dit kan zowel psycho-educatie, gesprekken als concrete handvaten voor structuur en aanpak binnen een gezins- of school/werkcontext zijn.

Wees welkom!

Geel